What Is Islam?

ISLAM IN ARABIC MEANS "ENTERING GOD'S PEACE"//SUBMISSION AND OBEDIENCE TO ALLAH, HAVING SINCERE FAITH IN HIM, & LIVING LIFE AS WILLED BY ALLAH =)
Any good points found in this blog comes from Allah SWT, all praise to Him. Any mistakes/inaccurate information in this blog is purely due to myself. Hence, please correct and forgive me.

Tuesday, March 29, 2011

Taking a break~

Bismillah.

salam alaik..

Ana tengah sgt2xxxxxxxx tension sekarang sbb assignment ana yang susah tahap dewa.. rasa cam.... je.. aduhai.. yaAllah, tolonglah hambaMu ini.. kepadaMu lah segala kebergantunganku yaAllah..

anyway, sbb tengah stress sgt tu dan macam nak putus harapan, liana bukalah email check inbox..(hehe, biasanya bukak AQ tp tertinggal AQ kat sebelah katil lak..) tgk2 adik laki ana hantar kat kakaknya yg dia tahu sdg stress kepala buntu, a very simple yet clever joke yang telah berjaya melakarkan senyuman di mukaku ini untuk beberapa saat.. hehe.. ><

so, ana terasa nak share ngan semua lah.. =D ok.. kita play *drumroll* dulu and here goes:~

Do you know why carrots are good for your eyes??
.
.
.
.
.
.
.
It's cause you don't see rabbits wearing specs right??

hahahahahaha.. tergelak x? hmm kalau x, at least tersenyum skjap x? ^_^ kalau lgsung x tergerak, sorry ler, mungkin ana je kot yg lame.. huahua

ok.. itu saja.. afwan bagi kesengalan ana buat seketika ini.. sila excuse kan ana ok.. =)

as for ana's assignment tu, moga Allah membantu~!

Allah musta'an

Liana

3 comments:

fyna said...

hahaha..lucu je =D

nusrah said...

hikhik...sy gelak ;D

... said...

^_^

tergelak ana baca balik post ni..

and I also realised my bm was better before this! ughh, skrg karat habis! T_T